Hetkellinen talvimaisema

Sunday, March 4, 2012
Aamulla herättiin sakeaan sumuun. Maailma oli muuttunut hetkellisesti valkoiseksi. Puut oli täynnä kuuraa ja vaikutti siltä, että talvi oli tullut takaisin. 

Piti lähteä lenkille kuvaamaan.  
 

Sitten ilmestyi aurinko, kuurat suli ja kevät tuli takaisin :)

* * *

It was really foggy in the morning when we woke up. Trees were all white and it looked like winter. So off for a walk we went.

Sometime in the afternoon sun started to shine and spring came back. No white trees anymore. Cool day it was. 

5 comments on "Hetkellinen talvimaisema"
 1. Kerroppas hyviä paikkoja, jossa mun kannattais käydä. Siis Tukholmassa. Voi olla kauempana keskustasta, koska mulla on julkisenliikenteenkortti käytössä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja talvea ihmettelin myös minä aamulla. Mutta sekin kaunis tosiaankin täällä Brommassa aika nopsaa hävis.

   Delete
 2. Hei Kardemumma! Nämä mun kuvat on Solnasta. Täällä (varsinkin kesällä) käymisen arvoinen paikka on ehdottomasti Haga parken. Viikonloppuna vierailtiin Vaxholmenissa ja se oli suloinen pieni saaristokylä. Tosin sekin on kyllä kesällä varmaan vielä upeampi, kun nyt. Sinne pääsee mm bussilla tai laivalla. Jos sinne menet ja pidät kalasta, niin suosittelen ehdottomasti Waxholms hotellin "Grillad lax med vin- och tomatbräserade grönsaker, räkor och aïoli". Oli muuten parasta lohta, mitä koskaan oon syöny. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja etenki tuosta ruokavinkistä. Nimittäin rakasta lohja! Pitää joskus käydä maistelemassa. Tuolla Haga parkenissa on pitänyt käydä monesti, mutta ootan sitä kunnon kevättä. Ja tuo Vaxholmen oli mulle ihan tuntematon.

   Delete
  2. Olehan hyvä :) Nyt ulos ja aurinkoon!

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature