Lipuen Suomeen

Wednesday, February 15, 2012

Kävin taas Suomessa. Ennen lähtöä kelailin, että olihan tämäkin taas päähänpisto; lähteä nyt laivalla yksin Suomeen. Laivalla kun ei yleensä ole mitään tekemistä ja useimmiten tulen myös merisairaaksi. Tällä kertaa olin vielä lähdössä risteilylle siis yksin.

Lähdössä Tukholmasta / Leaving Stockholm
Oikeastaan matka menikin sitten ihan mukavasti. Shoppailin, söin kalakeittoa ja seurailin kävelypromenadin tapahtumia. Suurimman osan ajasta vietin kuitenkin laatuaikaa hytissä, jossa oli ikkuna merelle ja tv! Näiden vuoksi matkasta tuli melko leppoisa. Seurailin ikkunasta jäälauttojen liikehtimistä ja tv:stä Notting Hilliä. Söin suklaata ja luin kirjaa. 


Rentouduin. 

Tuultakin oli vain max 7m/sekunnissa, joten ei tullu paha olo.

Ostin pipon / I bought a hat

Matkustin Helsinkiin tapaamaan ystäviä ja kummityttöä sekä juhlimaan entisen työkaverin varjopolttareita. Onnistuttiinkin hyvin hämäämään sankaria, eikä hän arvannut ollenkaan , että oli polttareihin tulossa. Syötiin, juotiin ja hengattiin, eikä sen kummempaa ohjelmaa tarvittukaan.

Viikonloppureissut Suomeen on aina tervetulleita. On kiva käydä toteamassa, että kotimaassa on kaikki hyvin. Nyt on taas mieli virkeä ja kamera täynnä suloisen kummitytön hymyileviä kuvia :)

I went to Finland this weekend, again. Before starting my trip I was really doubting my decision to take a cruise to Finland just by myself. Usually there is nothing to do on a boat and most of the times I get sick.

Actually (and a bit surprisingly) trip went well. I did some shopping, ate fish soup and watched people walking on Promenade. Anyway, most of the time I spent in my cabin with window out to the sea and tv! Because of this luxurious cabin I can say I really enjoyed the trip. I was watching ice blocks  moving around in the sea and Notting Hill on tv. Ate some chocolate and read book. 

I was chilling. 

Wind was max 7m/s so I did not feel sick. At all.

I went to Helsinki to meet my friends and goddaughter. There was also hen party planned for my ex-colleague. She didn't have clue about this party and we really surprised her. Evening was full of food, drinks and laughter and that was all we needed. 

Weekend trips to Finland are always more or less welcomed. It is nice to check that everything is ok in my home country. Now I'm full of energy and camera is full of cute pictures of my sweetest little goddaughter.  :)
2 comments on "Lipuen Suomeen"
  1. Kiva kun kävit! Tuuha toistekii. B)

    Oot ihan kauheen söpö tuossa pipossas.

    ReplyDelete
  2. haha, joo kiitti! kyllä tota väliä on nyt tullu sahattuakin. Kohta lähen söpöilee lenkille pipoineni :D

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature