Haaste

Saturday, February 18, 2012
Sain elämäni ensimmäisen blogihaasteen Tuulalta, jonka tarinoita voi lueskella Tuulan turinat blogista. Kiitos Tuula kovasti maininnasta! Kyllä lämmitti mieltä. 

Nyt olisi minun vuoro nimetä viisi blogia joita seuraan ja joilla ei ole yli kahtasataa lukijaa. Luen paljon blogeja, mutta useimmat seuraamistani blogeista on todella suosittuja ja ylittää reippaasti tuon 200 lukijan rajan. Siksipä teinkin pientä tutkimustyötä ja etsin alle 200 lukijaa omaavia blogeja. 

Nämä alla olevat blogit ovat kaikki melko uusia tuttavuuksia, mutta niiden kuvat ja tekstit koukuttivat lukemaan enemmän. Täytyy myöntää, että kyllä tähän maailman upeita blogeja mahtuu vaikka ja kuinka! 


1. My University Life kertoilee Lauran elämästä Englannissa.
2. Karibialta Espooseen muuttanut Eveliina valottaa elämäänsä Friolandia blogissaan.
3. Annika Kanadasta kirjottelee kuulumisiaan Tarinoita Maailmalta blogissaan.
4. Sisustamiseen painottunut Onnen omenia blogin kirjoittaja omaa paljolti samanlaisen sisustustyylin, josta itsekin pidän.
5. Rakastan valokuvaamista ja löysin Eino Nurmisto blogin, jonka upeista kuvista voin hankkia ideoita omiin kuviini.


// Tuula challenged me to list five blogs that has not more than 200 readers. I read lot of blogs but I noticed that most of them has a lot more readers than 200. I listed some really nice ones  with less than 200 readers. Enjoy :)

6 comments on "Haaste"
 1. Kiitoksia maininnasta! Löysin blogisi hetki sitten jotain ihme kiertotiekautta ja piti heti liittyä lukijaksi kun vaikutti niin kivalta!

  ReplyDelete
 2. Hei Laura! Kiva kuulla :) Sun blogi vaikuttaa myös tosi mukavalta, joten liityin lukijaksi. Jostain kumman syystä muiden suomalaisten elämä ulkomailla kiinnostaa ;)Ihanaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 3. Moi Tiia, ja kiitos maininnasta :) Ite oon kans ihan koukussa ulkosuomlaisten blogeihin :D Se on vaan mukavaa lukea miten muut kokee elämän Suomen ulkopuolella ja tietenkin millaista elämä on muissa maissa.

  Ruotsista tulikin mieleeni, että tapaan ens viikolla yhden ruotsalaisen tytön, joka on just muuttamassa tänne Ottawaan ja olen jo ihan hermona ruotsinkielen taitoni kanssa :D Kovin on taidot ruostuneet lukion jälkeen, mutta jospa tässä vielä ehtis harjoitella...:)

  ReplyDelete
 4. Olehan hyvä vaan Annika :) Sama juttu täällä. Mukava lueskella muiden kokemuksia ulkomailla elämisestä.

  Voi Ruotsintaidot sentäs! Kyllä se siitä kuule lähtee luistamaan. Itellä ehkä korkein kynnys oli (on) puhumisessa. Pitäs vaan antaa palaa, meni sitten syteen tai saveen. Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 5. Hahah, kiitos! Luulen kyllä, että voi kääntyö vikkelään enkuksi se keskustelu, mutta pitää ainakin yrittää :)

  ReplyDelete
 6. I know the feeling! Jos vähääkään haluaa keskustelua saada aikaiseksi, niin kyllä se vaan enkuks sujuu paaaaljon paremmin :)

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature