Grattis Vickan och Daniel!

Thursday, February 23, 2012
Ruotsiin syntyi tänään pieni prinsessa. Ei ole varmaan keltään päässyt tämä uutinen lipsahtamaan ohi korvien! Täytyy myöntää, että kyllä se liikutti, kun aamulla heräsin ja radiosta kuulin Danielin tiedotteen vauvasta. 

Onhan tämä Tukholma nyt vähän sekaisin tapahtuneesta. Media hehkuttaa ja prinsessakakut viedään käsistä. Ihan mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea vauvakrääsää saadaan kauppoihin myyntiin.

Huomenna kuullaan mikä pikku prinsessan nimeksi tulee :)

Via

// It's a girl for Victoria and Daniel! I have to admit that I felt a bit emotional this morning as I heard Daniels speech in a radio.

Stockholm is going crazy because of this little princess.That is all media is talking about at the moment and princess cakes are sold out in stores. It is interesting to see what kind of "new princess souveniers" are being sold in stores.

Tomorrow is time to hear the name :)

Grattis Victoria och Daniel!


3 comments on "Grattis Vickan och Daniel!"
 1. Täälläkin puolella valtakunnan rajaa ollaan oltu aika sekaisin pienen prinsessan syntymän johdosta :). Ihana juttu!

  ReplyDelete
 2. Blogissani on sinulle tunnustus! Haastetta ei tarvitse uusia, koska olet sellaisen jo tehnyt. Olen vihdoinkin kirjautunut lukijaksi, aiemmin luin blogiasi Facebookin kautta. Terkkuja Suomesta!

  ReplyDelete
 3. Tuula: Kiva kuulla, että sielläkin innoitaan vauvasta. Mutta eihän tässä voi olla muuta kun onnellinen tuoreiden vanhempien puolesta :)

  Pikku Hiiri: Kiitos kovasti tunnustuksesta! Oonkin lueskellut jo blogiasi muutamaan otteeseen. Oikein kiva blogi! Ja teidän Sara on niin söötti!

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature