5emtio4yra

Sunday, February 19, 2012
Eilen oli tyttöjenilta! Oltiin syömässä Södermalmilla 5emtio4yra nimisessä ravintolassa ja sen jälkeen drinksuilla. Ympäri Ruotsia alkoi torstaina Krogveckan eli useissa ravintoloissa saa syödä 2 ruokalajin aterian 200kruunulla, joten johan oli tytöt taas menossa. Suurin valintakriteerimme ravintolaan oli, että tänne sai vielä pöytävarauksen 8:lle. 

Siitä olisi voinut jotain päätellä.


Ei meinaan ihan menny putkeen meiän ilta. Ravintola oli oikein viihtyisän näköinen ja mikäli tanssijalkaa olisi alkanut kutkuttamaan, niin sieltä löytyi myös tanssilattia. Mutta ruoka ja palvelu oli hoidettu vähän toisella kädellä. Tässä tapauksessa ei niin hyvä juttu, kun meidän illan pääpointti oli just se ruoka. Pöytiä ei kovin montaa ollut, joten se ei voinut olla syynä, ettei tarjoilija olisi ehtinyt. Ei kait vaan viittinyt. Ja mun parmankinkulla päällystetty kanafilee oli todella suolanen.


Illan päätteeksi laskettiin kaikki omat summat yhteisestä laskusta. Ei se tarjoilija sitäkään viittiny tehdä. En jättäny tippiä. 

Alkupala  Bruschetta oli kyllä hyvää.


Södermalm on turvallinen (vai sittenkin epäturvallinen) paikka bilettää. Se vilisi poliiseja. Olivat oikein asuntoautonkin parkkeenannu siihen Medborgarplatsenille. Metroonkin mentiin poliisit kintereillä. Pitivät kuulemma turvallisuutta yllä, ettei mene touhu liian levottomaks.

// I was out with girls last night. We had dinner in restaurant called 5emtio4yra in Södermalm.It is Krogveckan now which means that next two weeks people can enjoy 2 course dinners in many restaurants for only 200kr in Stockholm. The main point why we chose this restaurant was that they had table for 8 persons. 

That should've tell something. 

It wasn't the nicest experience. Food was too salty and service (what service) was bad. Just before leaving everybody had to count their own sum which was just ridiculous. Waitress was too lazy(?) to do even that. Well, no tip for that restaurant.

Place itself was nice, small restaurant which changed into night club later on.

Södermalm is safe (or...?) place to party. The place was full of police officers. It is just to keep order, I heard. I quess I should have felt safe with so many police officers around but I didn't. It made me suspicious and It felt like I need to doubt everybody as they most probably are criminals. Haha, I quess that wasn't the point.  

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature