Wake up light

Friday, December 30, 2011

Joulu tuli ja meni. Taas liian nopeasti. Mutta oli kyllä ihanan leppoisaa jälleen. Jouluun kuuluu hyvä ruoka, lumi, kynttilät ja lahjat vaikka ne ei enää olekaan se keskeisin asia tässä juhlassa. Painotan sanaa enää, sillä muistan vielä ne ajat, kun pikkuveljen kanssa laskettiin kuinka monta lahjaa kumpikin sai. Ja mikä sota siitä syttyi, jos kun toinen sai enemmän lahjoja.

Sain tänä vuonna lahjaksi Wake up light herätyskellon (kiitos hani!) ja tänä aamuna testasin sitä ekaa kertaa. Se on siis herätyskello, joka herättää luonnollisesti valon avulla. Olin sen ostamista itsekin jo aiemmin miettiny, mutta en ollut aivan varma toimiiko laite toivotulla tavalla. Nyt voin kertoa omasta kokemuksesta, että TOIMII! Aamukärttyinen Tiia on nyt mennen talven lumia ja ainakin tänä aamuna heräsin virkeänä ja energisenä.Toivotaan, että ensi maanantaina on sama juttu.Tämä laite on parisuhteen pelastaja ;)

Siinä se nököttää. Mun aamujen pelastaja :)
Christmas is good food, snow, candles and presents. Although presents are not the main point anymore. Those were the days when me and my brother were counting how many presents each of us got and boy oh boy if when one got more.

I got wake up light for present this year (Thanks honey!) and today I used it for the very first time. For those who don't know what it is I can say it is an alarm clock that wakes up with natural light. I've been thinking of buying it myself too but I was abit unsure if it really works as hoped. Well now I can say it does, it works perfectly. I have never woken up so energetic. Morning cranky Tiia no longer exists. Yay!


Sweet dreams!


2 comments on "Wake up light"
  1. Taisi lahjan ostajalla olla myös oma lehmä ojassa ;) Ihanaa kuulla teidän uutisia! t.Saila

    ReplyDelete
  2. Heh! Juu niin taisi olla. Nyt se odottaa, että herään niin pirteänä ja hyväntuulisena, että tuon aamupalanki sänkyyn :D

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature