Gourmet Club

Sunday, November 20, 2011


Kaikki lähti siitä, kun olimme viettämässä ystäväni syntymäpäiviä ja silloinen ravintolakokemus ei mennyt ihan nappiin. Ruoka-aineksia oli loppu, ruoka oli kylmää ja palvelu huonoa. Oltiin vähän suivaantuneita asiasta ja naureskeltiin, että perustetaan ruokakriitikko ryhmä, kierretään eri ravintoloita ja arvostellaan niitä.

Siitä se ajatus sitten lähti ja Gourmet Club syntyi.

Tarkoitus olisi kerran kuukaudessa käydä porukalla tutustumassa Tukholman ravintoloihin. Eiköhän tämän myötä ainakin tämän kaupungin ravintolatarjonta avaudu aivan uudella tavalla. Ensimmäinen tapaaminen on jo järjestetty ja rima nostettiin melko korkealle heti kättelyssä.

"Me ruokakriitikot" kokoonnuimme ensimmäisen kerran Södermalmin Aartsissa.

Aarts Ravintola sijaitsee siis eteläisessä Tukholmassa, Södermalmilla ja voin lämpimästi suositella sitä niin palvelun kuin ruoankin puolesta. Itse ravintola on ihanan pieni ja persoonallinen, vähän kuin vanhan ajan olohuone. Jokainen meistä valitsi eri ruoan ja kaikki olivat erittäin tyytyväisiä annoksiinsa. Mikäli Södermalmin suunnalta etsii ravintolaa, niin Aarts on hyvä vaihtoehto.
* * *

// When I moved to Stockholm I already knew some people from here. It has helped me a alot to settle down in a new city. With couple of ex-colleagues and finnish-swedish friends we decided to start "Gourmet Club". The idea is to visit one new restaurant in every month. Everything started when I and the girls were celebrating friend's birthday in a restaurant where we got bad service + food was either run out or cold.

I think this is one brilliant idea and the first visit has been arranged already. It went too well ;) I can really recommend Aarts mat & dryck restaurant in Södermalm. Service was friendly and food was amazingly good.

 
www.aartsmat.se

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature