Rouen

Sunday, August 28, 2011
Ranskan matkasta on nyt tullut kirjoiteltua jo monta kertaa. Toivottavasti jaksatte vielä lukea, tässä viimeinen postaus siitä keikasta.  

Kun ajeltiin kotia kohti Pariisista, niin matkan varrella pysähdyttiin lounaalle kaupunkiin nimeltä Rouen. Googlettelin jälkikäteen tietoa kaupungista ja sain tietää, että se on Normandian historiallinen pääkaupunki. Kaupungin keskustassa komeilee upea kathedraali, jonka innoittamana Monet maalasi yli 30 kanvaasitaulua.


Pommituksen jälkiä?
Hollannissa asuessa yksi ehdottomasti parhaimmista asioista on ollu se, että on päässyt matkaamaan helposti. Jos omistaisimme auton, niin olisimme todennäkösesti olleet vielä enemmän tien päällä. Hollanti, Pohjois-Ranska ja Belgia on nyt kuitenkin tutkittu. Paljon on nähty semmoisia kohteita, mitä muuten ei todennäköisesti tulisi koskaan nähtyä. 


Lyhyen vierailun aikana päättelin, että kaupungin keskusta ei ole kovin suuri. Se vaikutti mukavan  kompaktin kokoiselta. Olisi ollut kiva tutustua kaupunkiin hieman enemmän, mutta meidän oli pakko jatkaa matkaa, sillä kotimatkaa oli vielä monen monta tuntia edessä.
Mihinhän sitä seuraavaksi suuntaisi?

Seuraavaa lomaa ja palkkaa odotellessa...

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature