Out of office Part 2

Sunday, July 24, 2011
Kesäloman toinen viikko vierähti Ruotsissa, Sundsvallissa. Aurinkoisissa ja lämpimissä keleissä. J:n vanhemmilla on koti meren rannalla ja siellä on todella ihana viettää lomaa. Eniten nautin upeista maisemista ja aamukävelyistä meren rannalla. upeista ihmisistä sekä hyvästä ruoasta.Lomailuun kuului tietty grillailu. Ja mikä parasta, mä sain Halloumia!!! Niin käsittämätöntä kun se onkin, niin en ole sitä täältä Hollannista löytäny. Ja mä kun niin tykkään siitä. MUMS. 

Grillibileet!


Ajotettiin loma niin, että päästiin festareille (eli Gatufesteille). Tänä vuonna siellä esiinty mm Håkan Hellström, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Petter, September... Oli kyllä huippua!


Meillä oli tuttuja järjestelytoimikunnassa, joten saatiin backstage passit kaikille kolmelle päivälle. Wow. Oli makeeta päästä kattoon miten artistit viettää aikaa keikan jälkeen. Osa poistui paikalta heti keikan jälkeen ja osa jäi paikalle bilettämään. Joka päivä viimeisen esiintyjän jälkeen alko armottomat bileet!!


Ruotsissa on aina niin mukavaa ja kotoisaa. Mun ruotsinkielikin on selvästi jo kohentunut. Pelkkien "jaa" ja "nej" vastausten sijaan pystyn jo vastaamaan lauseilla ja kertomaan asioita. Aika takeltelevasti tosin, mutta parempaan päin siis :) Tässä kielien sekamelskassa alkaa kyllä menee jo vähän sekasin. Meillä kotona puhutaan suomi-ruotsi-englanti-hollantia. Et repikää siitä! En yhtään ihmettele, et kaksikielisten vanhempien lapsilla menee sanat ja kielet sekaisin, kun itelläki tulee jotkut sanat mieleen ruotsiks, toiset taas hollanniks ja joskus saatan vastata suomenkieliseen kysymykseen englanniks.


Muutama päivä olis vielä lomaa jäljellä. Saas nähä kuinka se käytetään. Syksyn suunnitelmat kun on vielä vähän auki. Ihanaa lomaa kaikille, jolla se on vielä edessä!


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature