De Silveren Spiegel

Monday, July 25, 2011

De Silveren Spiegel

Testattiin viikonloppuna ystävien kanssa hienoa ravintolaa De Silveren Spiegeliä Amsterdamissa.Ei ollakaan pitkään aikaan  käyty syömässä näin fiinisti.Valittiin ravintola suositusten perusteella ja tilattiin kolmen ruokalajin ateria syntymäpäiväsankareiden kunniaksi. Ravintola oli ihanan tunnelmallinen vinoine lattioineen ja ikkunoineen. Rakennus on ollut kuulemma samalla paikalla yli 400 vuotta ja on sen vuoksi vähän kallellaan joka suuntaan.
De Silveren Spiegel

De Silveren Spiegel
 Alkupala
De Silveren Spiegel
Pääruoka
Ruoka oli suussa sulavaa. Söin pääruoaksi kalaa valkoviinikastikkeessa ja perunamuussia. Kalan päälle oli raastettu ranskalaisia perunoita, mikä kuulostaa melko mielenkiintoiselta, mutta oli kyllä ihan maukas yllätys. Myös palvelu oli ravintolassa kohallaan ja saatiin hyvän tarjoilun lisäksi kuulla ravintolan ja rakennuksen historiaa.

De Silveren Spiegel
Oli sen verran hyvää ruokaa ja loistavaa palvelua, että voin ehdottomasti suositella ravintolaa muillekin. Se sijaitsee kivenheiton päässä Amsterdamin päärautatieasemasta, joten sinne on myös helppo löytää. Ravintola on ilmeisen suosittu, joten pöytävaraus kannattaa tehdä. Illan päätteeksi käytiin vielä drinkeillä Cafe Luxembourgissa 

Cafe Luxembourg, Amsterdam

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature