Rento viikonloppu

Sunday, April 3, 2011
Eilen saatiin nauttia todella kesäisistä keleistä. Aurinko porotti ja lämpömittari kohosi +22 asteeseen. Tai en tiedä vaikka olisi ollut enemmänkin, mutta lämmintä oli ja ihanaa. Olisi ollut hieno ilma makoilla takapihalla, mutta päätettiin kuitenkin lähteä Amsterdamiin hengailemaan. Ja nyt on jalkapohjat rakoilla. Pitikin niissä kesäkengissä viilettää ympäri kaupunkia...

Sunnuntai onkin sitten mennyt enemmän tai vähemmän siivoillessa, sillä ensi viikolla saadaan taas vieraita Ruotsista. Jipii :) Koitin myös käydä vähän shoppailemassa, mutta ei siitä muuta tullut kun mustelmia ja vihaiseksi. Ei tähän väen paljouteen taida tottua koskaan!

Tässä vähän fiilistely kuvia viikonlopulta.

Amsterdam downtown
Puissa on jo lehtiä
Flowers
Kukkiaa...   

Cherry tree
...kukkiaa
Canal in Amsterdam
Porukka kanaaliajelulla
Nassu alkaa olemaan auringon paahtama ja pisamia on ihan ympäri naamaa. Yritin niistäkin teille kuvia ottaa, mutta eihän niistä tullut julkaisukelpoisia. Mennään siis ilman pisamakuvia. Jospa sitä nyt siirtyisi kylvyn kautta unten maille. Huomenna sitten taas innokkaana uuteen viikkon.

Goede nacht!

4 comments on "Rento viikonloppu"
 1. Voi että ku aurinkoisen ihanaa! Täällä sataa, sataa ropisee pilipilipom. Mut on siinä jotain hyvääkin - lumet sulaa vauhdilla. Huomiseks luvattua aurinkoa, et jos sitä vaikka ulkoilemaan pääsis :) Haleja!! Ja laitahan myös niitä pisamakuvia!

  ReplyDelete
 2. MÄ en kestä miten ihania kukkia ja mansikoita ja KEVÄT.
  Aurinkoa säähän ja mieleen sinne.

  ReplyDelete
 3. Ei taivas miten kesäistä. Ja mansikoita. Ihan outoa ku silloin "viikko" sitte ku oltiin siellä ni oli joku ihme Siperia keli. Viikonlopuks on luvattu tännekkii aurinkoo. Me rillataan Saken kaa vaikka ois mikä :)

  ReplyDelete
 4. täällä on kyllä niin kevät, että oijoi!!! melkeen sanoisin, että kesä :) täytyy myöntää, että tykkään!

  Ihania grillailuja ja ulkoiluja sinnekin (sikäli mikäli aurinko siellä näyttäätyypi).

  Haleja sinne ystävät rakkaat!

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature