Suomi-Finlandia

Wednesday, February 2, 2011
Pidin viime viikonloppuna pidennetyn vapaan ja suuntasin Suomeen. Ensimmäisen kerran Hollantiin muuton jälkeen. Oli aivan ihanaa nähä kaikkia tuttuja kulmia sekä ihmisiä. Aika ei vaan riittänyt kaikkeen ja monta ihanaa ihmistä jäi myös näkemättä.

Äitille oli muuttanut uusi mussukka, werneri-koira, ja sen kanssa oli huippua temmeltää. Se oli pieni ja villi, täynnä virtaa. Ihana karvanaama.


Papparainen ja sen pikkuveli
Ha, enpä olisi aikoinaan uskonut että tulen kaipaamaan Cittarissa kuljeskelua. Nyt kun olin siellä, niin se tuntui niin tutulta ja turvalliselta. Kaikenmoista mä sieltä mukanani raahasinkin mm Lumenen meikkejä, riisipiirakkaa, ruisleipää, karkkia, suklaata, mehutiivistettä... Näitä mitään ei Hollannista saa (ainakaa kelvollisia)!

Nyt pienen breikin jälkeen suomi näytti oikein ihanalta. Oli paaaaljon lunta ja aurinkoa...
Kavereita tulee aika ajoin kaivattua melkoisesti. Eniten kaipaan sitä yhdessä oloa ja hauskanpitoa. Nyt sain taas hetken viettää hyvien ystävien seurassa. Tehtiin perjantai-iltana retki laavulle, jossa paistettiin makkaraa. Illalla vielä saunottiin ja syötiin hyvin. Kiitos upeille ystäville mieleenpainuvasta illasta!!

Maistupa muuten makkara hyvältä!
Reissusta jäi todella hyvä mieli! Oli piristävää päästä hetkeksi "vanhoihin maisemiin" ja huomata, että kaikki on ennallaan.Terkkuja sinne suomeen!! 
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature