Due to extreme weather conditions

Friday, December 24, 2010
...me saavuttiin Sundsvalliin päivän myöhässä. 

Aikamoista stressaamista oli koko matka. Ensin stressattiin junaa (joka on koko viikon menny ihan miten sattuu). Sen jälkeen oli vielä lennot Amsterdan-Frankfurt, Frankfurt-Tukholma ja Tukholma-Sundsvall. Kovin oli monta muuttuvaa tekijää, joten ei ollu yllätys, ettei saman päivän aikana päästy määränpäähän. 

Hei, me lennetään
 Ams-Fra lento oli tunnin myöhässä, joten myöhästyttii heittämällä seuraavasta koneesta. Samalla lennolla oli muitakin saman reitin matkustajia, joten lentoyhtiö oli rebuukannu meidät klo 1600 lennolle...joka sitten sekin oli tunnin myöhässä. Ensin ei ollu koko konetta, sit ku se tuli, ni kuulutettii, että menee vielä hetki, kun kone siivotaan ja pakataan catering kamat. Kun kone oli valmis, tuli taas kuulutus, että nyt odotellaan, kun koneessa ei ole täyttä miehitystä, mutta lentoyhtiö tekee voitavansa, jotta saadaan paikalle henkilö ja päästään jatkamaan matkaa. Parasta oli kuulutus: Ei tiedetä, mistä tää henkilö tuli, mutta nyt on täysi henkilöstö paikalla ja voidaan alkaa täyttämään konetta. (wooot, joku ohikulkija??).

Odotellaan...

Kaiken häsellyksen jälkeen siis missattiin Sundsvallin kone ja yövyttiin Lentokenttä hotellissa. Syötiin hyvin ja mä nukahin ysiltä! Pistää reissaaminen vähän väsyttämään. Vaikka ei nyt mennyt matka niinku oli suunniteltu, ni silti oli hyvä mieli päällä. Kentillä oli ihanan jouluinen tunnelma ja ihmiset rauhallisia, vaikka lentoja tuli ja meni miten sattuu. 


Punasella olevat lennot oli myöhässä tai peruttu
Ah Radisson, meiän pelastus :)
Seuraavana päivänä matkattiin Sundsvalliin. Tämäkin kone oli yllättäin myöhässä. Mut se ei tässä konkurssissa enää tuntunu. Päästiin kun päästiinkin perille ja vieläpä ennen Jouluaattoa.Matkan päätteeksi lentoemäntä luikautti joululaulun ja toivotti Hyvää Joulua kaikille.

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature