Työn etsintä Hollannissa

Wednesday, November 3, 2010
Kyllä tää työnhaku on rankkaa puuhaa ja käy ihan työstä. Päivittäin oon istunu useita tunteja selailemassa työpaikkailmoituksia, viilaamassa CV:tä ja kirjottamassa hakemuksia.

En puhu hollantia, mutta oon silti ollu jo neljässä työhaastattelussa ja kahdessa puhelinhaastattelussa. Kyllä mä vielä jotain löydän!

Työnhaku täällä ulkomailla on ehkä vielä hitusen jännittävämpää, ku suomessa, kun ei tiedä mitä odottaa. Oon kuullu, että joissain paikoissa haastattelut on melko tiukkoja, tyyliin täällä ei hymyillä. Ja sekin on jännää, kun ei tunne seutuja. Oon joka haastatteluun lähteny niin hyvissä ajoin, että oon ollu paikalla jo tuntia ennen haastattelua. Sitten oonki istunu teellä jossain lähikahvilassa ja koittanu pitää jännityksen kurissa. Mieluummin ajoissa, ku myöhässä. Täälläkin nää junat tuppaa olemaan myöhässä koko ajan, joten se on hyvä ottaa huomioo, kun matkaa tärkeisiin tapaamisiin! 

Työpaikkoja Hollannista voi etsiä esim täältä

Pitäkää peukkuja!


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature