Ensimmäinen työpäivä

Monday, November 22, 2010
Niin se sitten saapui tämäkin päivä. Ensimmäinen työpäivä Hollannissa!

Täytyy myöntää että aamulla kyllä jännitti. Ei ehkä itse työ niinkään, mutta se että myöhästynkö junasta / meneekö niitä junia. No menihän niitä ja heräsinkin pirteänä jo ennen kellonsoittoa. 

Toimisto on melko pieni, mutta siellä työskentelee ihmisiä noin 20 eri maasta. Tällä hetkellä meitä on neljä suomalaista ja mun vieressä työskentelee ruotsalainen, hollantilainen, itävaltalainen ja puolalainen kolleega. Melkoisen mielenkiintoisia hetkiä tullaan varmasti kokemaan tässä pienessä mutta monikulttuurisessa toimistossa.

Ensimmäisestä päivästä jäi hyvä fiilis. Ja ihanaa, että vihdoin alkoi arki mullakin. 

4 comments on "Ensimmäinen työpäivä"
 1. Onnea, Tiia, uudesta työstä! Niin ne palaset loksahtaa hiljalleen paikoilleen. Sä olet kuin kala vedessa siellä internationaalissa työympäristössä. Have fun! Terveiset lumisesta Espoosta! Järjestän juuri yksiä kiinalaisia Ouluun ja yksi heistä kirjoittaa että jos voisivat vuokrata fillarit Oulussa ja ajella niillä töihin. Juu, Oulussa on erinomaiset pyöräilykelit joulukuussa. Terkkuja, Noora

  ReplyDelete
 2. voooooi eiiii :D voi vähän vaatia kärsivällisyyttä se pyöräily Oulussa tällä hetkellä.

  Ja kiitos kovasti! On kyllä tosi hyvä fiilis nyt. Työ on mukavaa ja porukka ihan huippua, olen kuin kala vedessä. Me like!

  ReplyDelete
 3. Hienoa Tiia - kerrassaan. Minä flunssassa Peurungan jälkeen. Ei oikein mikään jaksa kiinnostaa. Pakkasta 8,6 astetta ja tuulee. Siis talvi on saapunut tänne jo.
  Toivon - että viihdyt uudessa työssäsi (ainakin siihen saakka, että löytyy se unelmatyö)

  ReplyDelete
 4. vai on flunssa iskeny :( höh. se on tylsää. Meillä on nollassa tai vähän plussalla...kun syksyllä konsanaan :) Ainakin eka viikko on ollut ihan huippu, että eiköhän siellä viihdy... :)

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature