Lähtötunnelmia

Friday, October 8, 2010

"En suostu unelmoimaan elämääni, vaan elän unelmaani"
-Cheek-

Tänään oli viimeinen työpäivä ja lähtö alkaa tuntua aika konkreettiselta. Me ollaan muuttamassa Hollantiin Jonaksen työn perässä. Nyt on meneillään tunteiden sekamelska; jännittää, itkettää, innostaa, hymyilyttää... 

Apua! Mihin minä olen lähdössä? Viihdynkö siellä? Löytyykö töitä? Tai kavereita? Miten ystävyyksien täällä Suomessa käy? 

Koska monia ihmisiä kiinnostaa miten minulla (meillä) uudessa maassa menee, niin päätin aloittaa blogin kirjoittamisen. Ihmetelkää ja kommentoikaa, minäkin haluan kuulla teistä! :)

Laters!


3 comments on "Lähtötunnelmia"
 1. HEi hei. Mua ainakin kiinnostaa :).
  Ja muistan vieläkin ajat kun oltiin eri mantereille (98-99) ja kirjotettiin tosi ahkerasti käsinkirjotettuja kirjeitä toisillemme. Tosin sä olit myös ENSIMMÄINEN mun ystävistä, jolla oli oma sähköpostiosote. Mieti. Vau.
  Ihania oloja sinne. - Nooris

  ReplyDelete
 2. Muistelenpa tässä vaan, kuinka sulla oli kauhea hinku ulkomaille asumaan n. 3-4 vuotta sitten...Ja nyt teikäläinen on siellä, melkosta!!Toivotan sulle isojen halauksien kera onnellista oloa Hollantiin! *Johanna (Kuusisto)

  ReplyDelete
 3. ootte ihania :) teidän olemisen tärkeys vaan korostuu täällä.
  Nooris: olinks mä ensimmäinen, wow. pien edelläkävijä!!! mä kyllä vähän kaipaan käsinkirjotettuja kirjeitä.
  Johanna: juu, on se jotenki kokoajan ollu mielessä ja täällä ollaan nyt, yes! katsotaan miten kaikki lähtee menemään. Tervetuloa kylään!! :)

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature