Hollannissa!

Tuesday, October 12, 2010
Sunnuntaina aloitin matkani Hollantiin. 

Äiti saattoi lentoasemalle ja lento lähti ajallaan. Pihinä ihmisenä olin ostanu kaikkein halvimman lentolipun ja sehän tarkoitti, että lensin Tukholman kautta. Tukholmaan asti kaikki meni hyvin, mutta sitten tuli stoppi. Sain tekstiviestin kännykkääni, jossa ilmoitettiin, että nyt voin checkkautua lennolleni 11.10.2010 lähtö klo 0735. Ei menny jakeluun, olinks mä urpo varannu itelleni lennon huomiselle!!! Tarkistin lipusta, en ollut. Info tiskiltä sain tietää, että sunnuntain lentoni oli peruttu. 

Vietin illan Tukholmassa.

Hollantiin saavuin päivän myöhässä. Kotona odotti Jonas ja 100 tulppaania!!! vau ja vou. Nyt taidan livahtaa ulos kameran kanssa ja tutustua uuteen alueeseeni. 


4 comments on "Hollannissa!"
 1. Mielenkiintoinen startti sulla! Mutta ei tuo Tukholma pahalta näyttänyt - hienoja kuvia, taas kerran! Laitoin linkin Ullalle, elämme hengessä mukana Noora

  ReplyDelete
 2. 100 tulppaania. Ei huono vastaanotto. :)
  Voi hyvin siellä. - NB

  ReplyDelete
 3. hei muru ihana että kaikki on hyvin siellä :)
  mut toi oli paras "kolme herätyskelloa" ihana oot!!!meidän aamuvirkku! vieläkin mikon kanssa ihmetellään sun maailman nopeimpia aamulähtöjä:)
  pus ja jonakselle terkkuja!

  ReplyDelete
 4. Ihanalta kuulostaa, myös Tukholman piipahdus. Tosi kiva kun kirjoitat blogia, pääsee seuraamaan miten sinulla menee siellä mualimalla ;)

  Tsemppiä tosi paljon työnhakuun, ollaan yhteyksissä <3
  T. Maria V.

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature